به گزارش خبرگزاری «حوزه»، آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری صبح امروز در دیدار با رئیس و معاونین ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ریاست جمهوری با اشاره به معضل قاچاق در کشور، اظهار داشت: باید به معضل قاچاق از زوایای گوناگون نگاه و بر این اساس برای جلوگیری از آن برنامه ریزی کرد.
وی ابراز داشت: یکی از زوایای مهم مسئله قاچاق، زاویه مبارزه با این معضل است که مسئولیت آن بر عهده نیروهای انتظامی بوده و در گلوگاه ها و مناطق مرزی به جلوگیری از آن می پردازند.
*ایجاد روحیه استغناء در مجریان ضروری است
مدیر حوزه های علمیه ادامه داد: اشخاصی که دست اندرکار اجرای این برنامه هستند، باید روحیه استغناء پیدا کرده و در زندگی خود تأمین باشند تا دچار وسوسه های شیطانی نشده و به دولت در این زمینه کمک کنند.
عضو خبرگان رهبری با اشاره به برخی افکار نادرست درباره قاچاق، خاطرنشان ساخت: امروز برخی از افرادی که در مناطق قاچاق خیز زندگی می کنند، این تفکر را دارند که رونق قاچاق، رونق اقتصاد کشور است و به همین دلیل با قاچاقچیان همنوا هستند.
معاون جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان داشت: باید زمینه هایی فراهم شود تا با جلوگیری از قاچاق، گرانی بر جامعه تحمیل نشود و بازتاب منفی در نظر مردم ایجاد نشود.
آیت الله حسینی بوشهری تصریح کرد: یکی از لطمات قاچاق، ضربه به تولید در کشور و مصرف گرایی است که متأسفانه شاهد آن هستیم.
*در مناطق قاچاق خیز، چند کارخانه درست کرده ایم؟
وی یکی دیگر از زوایای مسئله قاچاق را ایجاد کارخانه و زیرساختهای اقتصادی در مناطق ساحلی عنوان کرد و گفت: ما حقیقتا در این مناطق چند کارخانه و شغل ایجاد کرده ایم که از مردم توقع داریم قاچاق نکنند؟ وقتی به زندگی مردم آن مناطق نگاه می کنیم، مشاهده خواهیم کرد که به غیر از لنج و قایق چیز دیگری برای امرار معاش نداشته و مجبور می شوند که به غیر از ماهیگیری، کالاهای قاچاق نیز رد و بدل کنند.
مدیر حوزه های علمیه با تأکید بر اینکه باید زیرساخت های اقتصادی و فرهنگی در این مناطق تقویت شود، اظهار داشت: دولت باید سیاستی جامع را در پیش گرفته و برنامه ریزی مناسب داشته باشد.
*با ایجاد زیرساخت می توان تبلیغ لقمه حلال کرد
عضو خبرگان رهبری در پایان ابراز داشت: روحانیت زمانی می تواند در عرصه تبلیغ، توصیه به لقمه حلال به مردم کند که در آنجا زیرساختهای اقتصادی قوی باشد تا بتوان پیشنهاد فعالیت شرعی داد.
نظر شما